Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2011 21:29 - Споделено за Душата
Автор: airfairy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 794 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.06.2011 21:34



 Ние всички сме тук да се учим и да се променяме развивайки се. Това е заложено в същността ни, това е нашата висша цел, смисъла да сме тук и да преживяваме, да събираме опитности и да изчистваме кармични проблеми. Няма Добро и Лошо, Бяло и Черно, само опит. Но всичко това има своето значение на духовно ниво, не се проявява тук и сега, изживявайки поредната си инккарнация. 
  Нека не забравяме, че напредването на душата се случва на етерно ниво, не в инкарнацията. Ти може да преоткиеш забравени възможности, част от безсмъртната ти душа, да си спомниш, да избереш да се развиваш и променяш, но всичките ти постижения ще бъдат оценени на едно друго ниво. Промяната ще бъде отразена в следващата ти инкарнация, защото безсмъртната ти душа тук и сега е обвързана със съзнанието и няма как ти като се развиваш и там горе да бъдеш оценяван постоянно и промяната да се отразява веднага в нашата реалност. Оценката става след инкарнация, не по време. Всичко, което ни се случва са спирки по пътя към крайната цел. Ние сме си го заложили и следваме по-най-добрия начин, който можем. Когато сме в синхрон с целите на душата няма и противоречия,  а само приемане и смирение по пътя към съвършенството.
  Така че мили Индигота ние сме това, което сме и ако не ни е комфортно, е защото не сме чули какво има да ни каже Безсмъртната душа в нас и със смирение да приемем избора и да е такава, каквато е и да преживее това, което си е заложила в името на израстването. Това е валидно и за всички останали. И за това цвета на аурата, класификациитте нямат такова значение. Нито отразява същността ни, защото няма две души, които да си приличат. Това се опитвам да ви кажа. Нима си мислите че тези, които не са индиго не са чуствали тежеста на отхвърлянето и неприиемането, нима въпросите "КОЙ съм" аз не си ги задава всеки тинейджър, нима само индиго или кристал имат привилегията да се докоснат до други измерения, нима само ние сме чуствителни?     Индиго са се раждани от зората на времето, кристали също, това не е наша привилегия и тази на Прехода. И знаете ли какво, достъпното за индиго е достъпно за всички останали, стига да го пожелаят.
  А какво общо има това с аурата, дали е тя лилава и дали това е един от признаците? Променя ли се цвета на аурата? И защо?
  Защото ти се развиваш и растеш и с това променяш честотата /цвета на аурата/, т.е преминаваш през различен кинетичен цветови обхват. Твоята същност винаги остава същата, тя е константа, а аурата е променлива величина. И така аурата и нейния цвят никога не може да определи нивото на Вишето ти АЗ. Аз- а се променя и го отразява в аурата. Това е процес от вътре на вън, не пасивен процес, който се влияе от външни фактори. Не цвета на аурата те характеризира като индиго, кристал или каквото и да е, а Висшето аз. Ако в даден момент аурата на някой е с лилав оттенък това не означава автоматично че е индиго, а че е в специфично състояние, отразяващо се там като цвят. Изобщо кому е нужна тази класификация, ТиИ СИ и това е.
  Не определяйте същността си , опитвайки се да я вкарате в някакви рамки и да отговаряте на определени критерии, не дай боже на цветове. Последното от което някой има нужда когато е объркан е да се класифицира и да се рамкира като различен, като по този начин увеличава дистанцията с другите. Приемете се такива каквито сте, защото Вие сте неповторими и уникални същества, които светят със собствената си красота и имат уникален житейски път. Дайте възможност на собствената ви индивидуалност да се разгърне, заблестете пред всички, отървте се от заробващото Его и не си търсете водачи или да подражавате на някого, осъзнайте собствената си уникалност в космическия план и заобичайте божествената искрица в себе си.
  И тогава никой цвят няма да има значение защото ще заобичате същността си такава, каквато е -зелена, синя, опитна или не. Не индиго, не кристал, не диамант. Всички сме уникални. Едно истинско индиго няма нужда да му казват че е такова или да решава тестове за да се определи, той носи дълбокото убеждение че ТОЙ Е! И докато го знае ,аурата му няма да е винаги индиго или виоетова или каквато и да е.посоянно като доказателство за това.  Надявам се тези, които изпитват нуждата да се определят да потърсят отговора в себе си без да се влияят от цвета си и да се приемат такива, каквито са. Без разочарование.
  Пожелавам ви успех във вашите търсения и повече смирение.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: airfairy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15203
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930